RESULTAAT GERICHT SAMENWERKEN IN EEN FLEXIBELE EN WENDBARE ORGANISATIE

HR slagkracht is het interim Lean & Agile management adviesbureau van Sanne Bootsma. In de afgelopen 12 jaar heeft Sanne diverse posities in het bedrijfsleven vervuld als Verandermanager, HR Manager, Projectleider, Programma manager en Black Belt Lean Six Sigma consultant.

Zij ondersteunt haar opdrachtgevers met veel enthousiasme en overtuiging bij de diverse organisatie vraagstukken op het gebied van Agile en Lean procesadvisering en Projectmanagement. Werken vanuit de situatie van verandering waarbij continue verbeteren centraal staat is de rode draad in haar carrière. Momenteel begeleidt ze diverse teams en managementteams bij het ‘resultaatgericht samenwerken in een flexibele en wendbare organisatie’. Daarnaast begeleidt ze directie en managementteams bij prioriteringsvraagstukken en Agile Portfolio management.

Sanne heeft een Master in Bedrijfskunde, afstudeerrichting HRM, aangevuld met opleidingen op het gebied van projectmanagement, Prince 2,  Blackbelt Lean Six Sigma en Scrummaster (Agile).

In haar professionele carrière heeft ze omvangrijke en complexe reorganisaties en verbetertrajecten getrokken. Ze kan zaken vanuit een breed perspectief bekijken, consequenties van plannen en handelingen overzien en komen tot concrete acties.

Sanne heeft de afgelopen jaren in Den Haag gewerkt voor TNT, TPG en PostNL en is eind 2015 verhuisd naar Friesland. Haar professionele ervaring zet ze nu in bij ondernemingen in Noord Nederland. Daarnaast werkt Sanne samen met Symbol Business Improvement als Associate Consultant & Trainer. Zij verricht projecten bij onder andere Appical, Nationaal Coördinator Groningen, Graphic Packaging International, de Tienerschool en Gemeente Groningen.

Bekijk hier het CV van Sanne Bootsma.

 

HR slagkracht is het interim adviesbureau voor vraagstukken op het gebied van Lean en Agile proces advisering en Projectmanagement.

Vragen, kennismaken of offerte op maat? Neem dan graag contact op via Linkedin.

Sanne Bootsma

 

CONTACT

Vragen, kennismaken of offerte op maat? Neem dan graag contact op via LinkedIN.

Sanne Bootsma